El KH7 BM Granollers continua invicte al Palau d’Esports

Les vallesanes derroten l’Helvetia Alcobendas (26-19) en un partit confortable i es mantenen en la part mitjana alta de la classificació

El KH7 BM Granollers s’ha imposat clarament aquest divendres a l’Helvetia Alcobendas (26-19) en partit corresponent a la novena jornada de la Divisió d’Honor Femenina. Les vallesanes encara no saben què és perdre a casa en aquesta temporada i es mantenen a meitat de la classificació abans de la primera aturada de seleccions de la temporada.

Divendres, el partit es va començar a decantar en favor de les locals des del principi. El primer gran avantatge (7-3) ha arribat al minut 15, i les distàncies no han parat de créixer fins arribar al 14-9 al descans, gràcies al bon treball defensiu, en què ha destacat la pivot Gassama, i l’encert des de la primera línia de Vizuete, autora de nou gols al final del partit.

La tònica ha continuat després del descans. Les jugadores que entrena Robert Cuesta han aconseguit incrementar els avantatges fins a nou gols en diverses fases del segon temps, amb una bona actuació sota pals d’Andrea de la Torre. La porteria també ha tingut protagonisme per a les visitants. Les aturades de Patricia Encinas van evitar que la superioritat de les locals tingués un reflex encara més gran al marcador.

Les vallesanes arriben a la primera aturada de la Lliga Guerreras Iberdrola en la setena posició, amb 12 punts, només dos per sota de les primeres classificades (Rincón Fertilidad Málaga i Rocasa Gran Canaria). La competició es reprendrà el 22 de desembre.

En aquesta enquesta han votat 879 persones.