Derrota del Voltregà davant l’Igualada

Els de Sant Hipòlit es van estavellar contra un Igualada que es va endur la victòria (1 a 3)

El Voltregà no ha pogut refer-se dels dos gols inicials de l’Igualada i tot i que Gerard Teixidó ha pogut escurçar distàncies des del punt de penal a la segona part, Jaume Molas ha sentenciat el partit després de rematar una assistència de Sergi Pla des de mitja pista. A la segona part, els dos equips han disposat d’oportunitats, sobretot a bola aturada, però el marcador no s’ha mogut més. Tot i la derrota els de Sant Hipòlit es mantenen en una còmoda cinquena posició, amb nou punts d’avantatge i un partit més que el Vendrell.

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 103 persones.