Més de 600 fotografies de la Mitja Marató a EL9NOU.CAT

EL9NOU.CAT té penjades des d’aquest diumenge més de 600 fotografies agrupades en 13 galeries d’imatges amb tots els detalls de la Mitja Marató Granollers-les Franqueses-la Garriga-Granollers. La prova va aplegar més de 8.500 corredors, uns 2.000 més que l’any passat.

El 9 Nou
07/02/2011

EL9NOU.CAT publica des d’aquest diumenge unes 600 imatges que mostren tots els detalls de la Mitja Marató d’aquest any. Des dels moments previs a la sortida fins a l’arribada i l’atenció que reben els corredors a la línia de meta. Enmig, els primers metres pels carrers de Granollers, el pas per davant de l’Ajuntament de les Franqueses, el recorregut pel passeig de la Garriga i la renovada plaça de l’Església, el tradicional creuament dels primers classificats amb els atletes populars entre Llerona i la Garriga o el decens a la zona de Llerona en direcció ja de retorn cap a Granollers.

Les fotografies són els fotògrafs Ramon Ferrandis, Sònia Villanueva, Griselda Escrigas i Agnès Vidal.

EL 9 NOU publica en l’edició en paper d’aquest dilluns la classificació completa de la Mitja i del Quart de Mitja. Divendres, la de la Minimarató

LA PREGUNTA

Creieu que és cert que la gent va als supermercats a una hora concreta per lligar?

En aquesta enquesta han votat 142 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't