EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Càritas i Osona Salut Mental gestionaran un pis per a persones necessitades amb trastorns mentals

Càritas Arxiprestal i el Consorci Hospitalari de Vic -a través d’Osona Salut Mental- col·laboraran per primera vegada gestionant un pis per a persones amb trastorns mentals, però també amb dificultats socials que els impedeixen entrar a a la xarxa pública d’habitatges per a aquests pacients.

El 9 Nou
16/11/2009

Alguns dels pacients que atén Osona Salut Mental tenen dificultats socials. I entre les persones necessitades que acudeixen a Càritas n’hi ha que pateixen trastorns mentals.

Per poder donar-los assistència, els dos organismes han arribat a un acord de col·laboració, que es materialitza en la gestió conjunta d’un pis. El destinen a usuaris que, ja sigui per problemes econòmics o perquè no disposen de la documentació necessària, no poden accedir al circuit públic d’habitatges per a malallts mentals.

El pis, que cedeix l’obra social de La Caixa, compta amb quatre places. Per supervisar les persones que hi viuran, es crearà una comissió de seguiment entre Càritas i Osona Salut Mental.

L’estada a l’habitatge serà provisional, i acabarà quan cada pacient hagi millorat la seva situació legal i personal, i pugui optar així als pisos públics. De moment es posa en funcionament aquesta primera vivenda, però, si n’hi ha necessitat, es crearan més places.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 96 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't