EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Les Pinediques de Taradell i un grup de la UVic guanyen els Premis Blocs Educatius de l’Osonosfera

El segon premi va ser, en la categoria de 0 a 12 anys, pel CEIP Lluçanès de Prats, i en la de majors de 12 anys, per un bloc de literatura del Batxillerat de La Salle.


El 9 Nou
14/06/2010

El bloc de l’escola Les Pinediques de Taradell i el de l’assignatura d’Informació Electrònica de la UVic han guanyat els primers premis Blocs Educatius d’Osona. L’entrega del premi, que organitzava el col·lectiu de blocaires de l’Osonosfera, es va fer dissabte a Vic. El segon premi en la categoria de 0 a 12 anys va correspondre al bloc de l’escola Lluçanès de Prats, i en la de més de 12 anys, el bloc de literatura “Pujarem la tristesa dalt les golfes”, del Batxillerat de La Salle de Manlleu.

L’acte d’entrega dels premis va coincidir amb el segon aniversari de l’Osonosfera i es va completar amb una intervenció de Pitu Martínez, responsable de projectes TAC del Departament d’Educació. A aquests primers premis Blocs Educatius d’Osona s’hi han presentat més de 30 blocs. Els premi, de 800 i 400 euros, són bescanviables amb productes de comerços i empreses de l’associació TIC Osona.

LA PREGUNTA

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?

En aquesta enquesta han votat 209 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't