EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

L’escola bressol de Sant Julià passa de 74 a 52 alumnes en només un any

L’Ajuntament de Sant Julià ha acomiadat dues assistents de l’escola bressol pel descens en la matriculació respecte al curs anterior. En concret, s’ha passat dels 74 alumnes del curs 2009-10 als 52 del que començarà aquest setembre.


El 9 Nou
09/09/2010

La modificació de la plantilla de l’escola bressol es va aprovar en l’últim ple, en què l’alcalde, Joan Rosell (CiU), va insinuar que si l’altra escola bressol del poble, el Roser, de caràcter privat, tenia totes les places ocupades és perquè “l’Ajuntament té l’obligació de complir tota la normativa vigent”, segons consta en l’acta.

El regidor independent Jaume Vilella, a l’oposició, va preguntar sobre la responsabilitat de l’Ajuntament “en el supòsit que l’altra llar d’infants no compleixi la normativa vigent”, a la qual cosa Rosell li va respondre que “això és un altre tema, diferent d’aquest punt de l’ordre del dia”. La regidora d’Educació, M. Carme Sala (CiU), també ha preferit no aprofundir més en el tema.

Segons Sala, la reducció de plantilles per disminució en la matriculació és una tònica general arreu. L’Ajuntament, però, garanteix que la qualitat de l’ensenyament serà la mateixa que abans, ja que les quatre mestres i les tres tècniques en jardí d’infància continuen al centre.

L’acomiadament de les dues assistents és perquè el servei no sigui més deficitari, ja que la subvenció que es rep de la Generalitat és a tant per alumne matriculat.

LA PREGUNTA

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?

En aquesta enquesta han votat 740 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't