EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Els jutges de pau de Catalunya donen suport a Josep Sardà en la polèmica amb l’Ajuntament de Tona

El grup d’Amics de Josep Sardà, que promou la seva candidatura perquè continuï sent jutge de pau de Tona, envia un text amb les últimes novetats. Entre elles, el suport de 75 jutges de pau de tot Catalunya.


El 9 Nou
27/09/2010

“Cada cop som més, gràcies a tots i totes.

Des d’Amics de Josep Sardà us volem posar al dia de les últimes adhesions a la campanya de suport.

El passat dissabte es va celebrar a Torelló la cerimònia anual de Lliurament de distincions de l’Associació Catalana Pro de la Justícia que aplega als jutge de pau de tot Catalunya.

Durant l’acte, que va comptar amb l’assistència d’Isidoro Garcia, director general de la Conselleria de Justícia, es van recollir signatures de suport a Josep Sardà perquè segueixi sent Jutge de Pau de Tona. El recolzament va ser absolutament unànime: 75 jutges assistents i 75 signatures de suport. El jutge de pau Josep Sardà va comptar amb l’adhesió de tots els assistents començant pel president de l’Associació del Sr. Francesc Xavier Ten. Aquest recolzament massiu ve justificat per la tasca de Josep Sardà dins de l’associació de la que actualment és el segon vocal de la Junta Nacional.

Una altra mostra de suport molt significativa és la d’un dels regidors del grup de Convergència i Unió que ha confirmat que dóna suport i votarà al Josep Sardà. També han signat donant-li suport diferents persones vinculades directament a Convergència i Unió, algunes de les quals figuraven a la llista de CiU a les darreres eleccions. La resta de regidors de CiU encara no s’han pronunciat.

Des del grup de suport Amics de Josep Sardà, jutge de pau de Tona ens adrecem als regidors de Convergència que encara no han decidit el seu vot perquè valorin tot aquest recolzament. Amb la recollida de firmes, que va començar quan vam saber que Convergència es plantejava substituir Josep Sardà, només volem donar una mostra de l’ampli suport que té Josep Sardà per seguir sent jutge de pau.

En Josep Sardà ha fet bé la seva feina i té el suport de l’Associació de Jutges i del que és més important: de més de 300 tonencs i tonenques que li fan costat i que ho han fet constar amb la seva signatura. (Qui vulgui encara pot anar a firmar a Llibreria Sant Jordi i al Bar Orient).

No hi ha cap motiu per substituir en Josep Sardà com a Jutge de pau. Demanem als regidors que votin amb justícia, pensant en les persones i en el que és millor per al poble.

Amics de Josep Sardà, jutge de pau de Tona.”

LA PREGUNTA

Creu que Pedro Sánchez ha de dimitir?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't