EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Norbert Gómez serà el candidat d’ERC a l’alcaldia de Centelles

Norbert Gómez és empresari i mestre pintor pre-jubilat. Ha estat membre de la junta del futbol, el bàsquet i els escacs, i entre altres entitats, vinculat al Grup Escènic Centelles i l’Agrupament Escolta Santa Coloma.

El 9 Nou
07/10/2010

Durant els anys vuitanta, amb un grup de centellencs havia format part de la primera secció local d’ ERC a Centelles. Actualment, però, no milita en cap partit.

NOTA DE PREMSA D’ERC D’OSONA

“Norbert Gómez és elegit candidat a l’alcaldia per Esquerra Centelles

El passat dilluns 4 d’octubre, la militància d’Esquerra Centelles va elegir per unanimitat a Norbert Gómez com a candidat del partit independentista a l’alcaldia de Centelles.

Norbert Gómez, que actualment no milita a cap partit, és empresari i mestre pintor pre-jubilat. Sempre ha estat molt lligat a la vida associativa de la població. Ha estat membre de la penya dels escacs, bàsquet i el futbol, entre moltes altres entitats, i fou membre fundador del Grup Escènic Centelles i de l’Agrupament Escolta Santa Coloma.

Durant els anys vuitanta, amb un grup de centellencs formen la primera secció local d’ ERC a la població de Centelles.

Malgrat no comptar amb representació a l’ajuntament de Centelles, els republicans han mantingut molta activitat política i social i s’han marcat com a objectiu recuperar la representació al consistori i donar la veu a qui volen un ajuntament més proper i dialogant amb la ciutadania, després de 15 anys del socialista Miquel Arisa a l’alcaldia, amb certs tics personalistes i autoritaris.

Esquerra Centelles vol ser una opció per la gent que vol una opció progressista, de país i que posi l’interès de Centelles per davant qualsevol altre i que no se senti representat ni pel PSC ni per CiU.”

LA PREGUNTA

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 384 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't