EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

El Brull ja té avantprojecte per a la nova escola bressol municipal

L’ha elaborat la Diputació de Barcelona a través de la seva àrea d’Educació. Serà un edicifi de nova planta de 275 m2.


El 9 Nou
10/02/2011

Nota de premsa de la Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona, a través de l’Àrea d’Educació, ha fet lliurament a l‘Ajuntament del Brull de l’avantprojecte d’escola bressol municipal, que proposa la construcció de nova planta d’un edifici que té en compte les condicions del solar, el programa de necessitats, els requeriments mediambientals i la qualitat arquitectònica.

L’edifici s’organitza al voltant d’un espai central de distribució, cobert amb una claraboia que a més de donar molta llum pot servir per a esbarjo els dies de condicions meteorològiques desfavorables.

L’escola tindrà dues aules amb canviador i zona de dormitori, sala d’usos múltiples, despatx d’administració, cuina-office, bugaderia, magatzem, cambra higiènica adaptada, cambra d’instal·lacions i local guardacotxets. La superfície útil del centre és de 232,03 m2 i la construïda, de 275,61 m2.

L’elaboració d’avantprojectes és una de les modalitats de suport tècnic que ofereix l’Àrea d’Educació als municipis dintre de la línia de Serveis educatius a la petita infància, amb l’objectiu d’assolir unes condicions adients de funcionalitat, confort i seguretat d’aquests centres educatius.”

LA PREGUNTA

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 194 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't