EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

PxC aprova la candidatura de Vic per a les eleccions del 22 de maig

La tornarà a encapçalar Josep Anglada. Marta Riera, Pilar Catalan, Josep M. Paré i Cristina Gayoso completen els primers cinc llocs de la llista.

El 9 Nou
24/03/2011

Nota de premsa de Plataforma per Catalunya

“Plataforma per Catalunya (PxC) ha aprovat aquest dimecres la candidatura que el partit presentarà a les properes eleccions municipals a la ciutat de Vic.

Es tracta d’una candidatura de renovació amb moltes cares noves respecte a la presentada l’any 2007.

Josep Anglada serà qui encapçalarà aquesta candidatura, el número 2 serà per Marta Riera, en el número 3 hi anirà Maria del Pilar Catalan, educadora social, Josep Maria Paré repetirà el lloc número 4, i el cinquè lloc serà per Cristina Gayoso, infermera. La llista la tancarà Josep Maria Jordana.

Anglada va dir que “vol retornar el sentit comú a l’Ajuntament de Vic i acabar amb el clientelisme i l’’enxufisme’ de familiars i amics que ha practicat el tripartit municipal de CiU, PSC i ERC”. Anglada també va manifestar que “prioritzarà els ajuts de Benestar Social a la gent gran, els jubilats, a les vídues i va anunciar la creació d’una fundació per ajudar a la gent autòctona en situació límit”.

Per acabar Anglada va dir que “és necessari tornar a fer de Vic una ciutat de serveis promocionals el comerç de proximitat a tots els barris de Vic tot retornant la seguretat als nostres barris posant ordre i seguretat als nostres carrers”.

LA PREGUNTA

Qui és favorit a les eleccions presidencials dels EUA?

En aquesta enquesta han votat 565 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't