EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Cesca Costa i Joan Rosanas acompanyaran Albert Serra a la candidatura d’IPR-PSC de Roda

Actualment porten les àrees de Cultura i Acció Social, respectivament. El conjunt de la llista, que també inclourà cares noves, es presentarà a l’abril.

El 9 Nou
24/03/2011

Nota de premsa de d’IPR-PSC

“Cesca Costa, actual regidora de Cultura, Joventut i Mitjans de Comunicació de Roda de Ter, i Joan Rosanas, actual regidor d’Acció Social i Igualtat del mateix municipi, acompanyaran a Albert Serra en la seva candidatura a l’alcaldia per IPR-PSC.

A part de cares conegudes que han format part de l’equip de govern durant els darrers anys, la candidatura de l’actual regidor d’Urbanisme i Noves Tecnologies gaudirà d’una renovació important amb la incorporació de persones joves vinculades al poble des de diferents àmbits.

La candidatura que combina experiència i renovació serà presentada oficialment el proper mes d’abril.

Paral·lelament a la confecció de la llista, el grup ha començat a mantenir contactes amb totes les associacions culturals, socials i esportives del municipi. L’objectiu és analitzar el balanç de la feina feta durant els darrers anys i conèixer de primera mà quines són les necessitats i les propostes de les entitats rodenques. Les conclusions formaran part del programa electoral del grup.”

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 867 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't