EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Maribel Matas: “Som el canvi per Centelles”

Aquest dissabte es va presentar la nova alcaldable de CiU al municipi davant d’unes 200 persones. Entre d’altres, hi va assistir el secretari general adjunt de CDC i actual conseller d’Interior, Felip Puig.

El 9 Nou
03/04/2011

Nota de premsa de CiU de Centelles

Aquest dissabte 2 d’abril a la tarda la plaça major de Centelles ha estat una festa de la democràcia. Més de dues-centes persones han omplert laplaça per escoltar la candidata de CiU, Maribel Matas. L’acte ha estat presentat per l’actual cap de l’oposició a l’ajuntament de Centelles per CiU, Miquel Matavacas.

Durant tota la tarda més de cent nens i nenes han pogut gaudir d’un inflable i en acabar han fet un tast de coca i begudes; i la quitxalla que ha volgut s’ha emportat una joguina d`obsequi.

El parlament de la Maribel s’han concretat en el canvi a Centelles, després de més de setze anys de governar el mateix color polític.

Matas destaca: “Un orgull portar el nom de Centelles al cap i al cor: al cap amb una idea clara de com crec que s’han de fer les coses i al cor per tot el que m’uneix al meu poble. La meva terra, la meva família, els meus amics, els meus veïns i espero el meu futur. Aquesta és l’única manera de liderar un projecte de poble amb visió de futur”.

El conseller d’interior, Hble Sr. Felip Puig, ha clos l’acte fent referència a les crítiques que ara l’oposició li fan sobre l’estat del benestar: “Sembla mentida com algú pot entendre que nosaltres el volem eliminar quan nosaltres el vam crear”.

També ha destacat “l’encert de triar algú amb tanta empenta com la Maribel, coneguda per tothom i ho demostra el recorregut a peu que hem fet pel centre del poble i per les botigues. La Maribel, una dona amb ganes i amb un equip proper a la gent”.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 879 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't