EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

La número 2 d’ERC a Prats agafa el relleu provisional al cap de llista

Isaac Peraire, alcaldable, es troba ingressat a l’hospital per una pneumònia i tindrà just poder participar en la campanya electoral. La candidatura ha enviat un comunicat de suport a Peraire i derivant la interlocució, aquests propers dies, a Montserrat Juvanteny.

El 9 Nou
27/04/2011

Comunicat d’ERC de Prats

“Des del passat dijous dia 21 d’abril, el regidor i candidat a l’alcaldia de Prats de Lluçanès, Isaac Peraire, està ingressat a l’Unitat de Cures Intensives de l’Hospital General de Vic, afectat d’un pneumònia greu.

L’Isaac ja feia dies que no es trobava bé i finalment el seu metge de capçalera va creure convenient ingressar-lo a l’Hospital. Des de diumenge, la seva evolució es positiva i esperem que entre dimecres i dijous se’l pugui traslladar a planta i deixar l’UCI, i que molt aviat es pugui acabar de recuperar a casa seva, a Prats.

El grup municipal d’Esquerra de Prats i tots els membres de la candidatura a les properes eleccions municipals seguirà, com no podria ser d’altre manera, amb els seus compromisos amb la candidatura, el calendari electoral previst i el projecte que representa Esquerra i que encapçala l’Isaac Peraire, que tot i estar ingresat, està al dia de tot el què passa.

Per últim, només volem desitjar un ràpida recuperació a l’Isaac i encoratjar-lo en aquest moments difícils, segurs de que molt aviat tornarà a ser al capdavant del projecte que des d’Esquerra de Prats de Lluçanès tenim pel nostre poble.

Grup Municipal d’Esquerra de Prats de Lluçanès

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 859 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't