EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Duran carrega contra Vila d’Abadal des de Torelló per no haver-lo volgut a Vic a fer campanya

El president del comitè de govern d’UDC ha afegit que membres de la candidatura de CiU, com Xavier Farrés o Antoni Bayés, discrepen de la postura de Vila d’Abadal. Duran diu que moltes obres que s’han fet a Vic han estat possibles gràcies a les seves negociacions a Madrid.


El 9 Nou
16/05/2011

El màxim dirigent d’Unió Democràtica de Catalunya (UDC), Josep Antoni Duran i Lleida, ha fet campanya aquest dilluns a Torelló. Duran ha protagonitzat un porta a porta al barri de Montserrat amb l’alcaldable de CiU d’aquesta població, Santi Vivet.

Allà, Duran ha aprofitat per enviar un missatge a l’alcalde de Vic, Josep Maria Vila d’Abadal, que va considerar que ell i el president de la Generalitat, Artur Mas, no havien de “posar els peus “ a la capital osonenca durant la campanya electoral.

Duran diu que “lamenta” el posicionament de Vila d’Abadal però “el respecta”. Tot i això deixa clar que la seva no participació a la campanya no és compartida per tota la candidatura. El dirigent democratacristià ha explicat que membres de la llista que formen part d’UDC com Xavier Farrés o el doctor Antoni Bayés no comparteixen aquest posicionament.

Duran ha assegurat que “li sap molt greu” no participar-hi perquè s’ha “bolcat” amb la capital osonenca i “molta de l’obra pública” que s’ha fet a la capital osonenca l’ha defensat “ell mateix” des de Madrid.

Els desencontres entre Vila d’Abadal i Duran i Lleida no són nous. Especialment sonat van ser les declaracions de l’actual alcalde de Vic i diputat al diari ‘Ara’ en què demanava a Duran i Lleida defensar postulats independentistes per tornar als orígens ideològics de la formació.

Duran i Lleida ha donat suport a Santi Vivet perquè ha assegurat que “només hi ha dues alternatives: O CiU o tripartit”. El congressista ha assegurat que van apostar per la sociovergència perquè van primar “els interessos i el treball” per Torelló però considera que ara se’ls planteja el projecte de tornar a liderar l’Ajuntament en solitari.

LA PREGUNTA

Qui és favorit a les eleccions presidencials dels EUA?

En aquesta enquesta han votat 558 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't