EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Restriccions de trànsit a l’Eix a partir de dilluns

Afectaran la circulació de vehicles de les 9 del vespre a les 7 del matí entre Vic i Santa Maria d’Oló, per obres el túnel de Fontfreda. S’allargaran durant dos mesos.


El 9 Nou
23/06/2011

Nota de premsa de la Generalitat

“En el marc de les obres a l’Eix Transversal (C-25), els treballs de millora que es duran a terme al túnel de la Fontfreda, entre Vic i Santa Maria d’Oló comportaran restriccions de trànsit en horari nocturn, a partir de dilluns vinent, 27 de juny.

Les tasques de rehabilitació que es duran a terme al túnel de la Fontfreda (C-25), entre Vic i Santa Maria d’Oló, comportaran restriccions de trànsit en horari nocturn, a partir de dilluns vinent, 27 de juny, i durant un període de dos mesos.

Aquesta actuació s’emmarca en les obres de desdoblament i millora de l’Eix Transversal que està executant el Departament de Territori i Sostenibilitat.

Els treballs es desenvoluparan de dilluns a dijous, entre les 21 hores i les 7 hores. Les afectacions consistiran en l’ocupació, segons les necessitats de l’obra, d’un dels dos carrils del túnel, de manera que es donarà pas alternatiu als vehicles pel carril que quedi lliure. Aquest túnel té una longitud de 734 metres.

En moments puntuals, els treballs podran comportar el tancament total del túnel al trànsit, en l’horari indicat, durant períodes màxims de 20 minuts.”

LA PREGUNTA

Creu que la taxa d’alcoholèmia per poder conduir s’hauria de rebaixar?

En aquesta enquesta han votat 325 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't