EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Un senglar ha fet caure un ciclista a la plaça Jaume Balmes de Vic

El senglar que aquest dissabte al matí ha aparegut per Vic ha fet caure un ciclista al parc Balmes, abans de desaparèixer per la llera del riu Mèder, segons han confirmat els Mossos d’Esquadra. L’afectat ha estat traslladat a l’Hospital, on ha estat atès d’una contusió lleu al pit.


El 9 Nou
12/11/2011

La topada entre el senglar i el ciclista s’ha produït poc després de les 10 del matí a la plaça Jaume Balmes, a la confluència del passeig de la Generalitat amb la rambla Sant Domènec. L’animal ha estat vist per diversos testimonis, i ha pogut ser fotografiat a la llera del riu Mèder, a l’altre extrem del parc.

Efectius de la Guàrdia Urbana, Mossos d’Esquadra i assistències mèdiques s’han mobilitzat arran de l’accident, que al final no ha passat de l’anècdota i l’ensurt. S’ha avisat, també, als agents forestals davant la possibilitat que s’hagués de fer una batuda. Al final, però, la seva intervenció no ha estat necessària perquè l’animal ha acabat fugint.

Diferents testimonis han explicat a Twitter aquest dissabte al matí que havien vist l’animal per aquesta zona. És també el cas de Julià Badosa, que n’ha pogut captar la imatge que il·lustra aquesta informació.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 210 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't