EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Ensenyament impedeix a una cinquantena de professors de la comarca tancar-se a l’institut Jaume Callís de Vic

Van acabar fent una assemblea. Les principals mesures que es van considerar van ser no enviar les dades de matriculació i no signar les notes dels alumnes.


El 9 Nou
16/02/2012

Els fets van tenir lloc dimarts al vespre al centre vigatà. Els sindicats CCOO, USTEC i ASPEPC·SPS havien convocat els professors amb l’objectiu de celebrar una assemblea i un cop fossin dins el centre tancar-s’hi com a mesura de protesta contra unes retallades que el col·lectiu assegura que posen en perill l’educació.

El primer punt de l’ordre del dia de la trobada era la lectura d’un manifest, i a partir d’aquí els professors volien recollir les seves queixes per fer-les arribar al departament d’Ensenyament. El mateix departament, però, va trucar a la directora del centre i la va alertar de les responsabilitats disciplinàries que es podien derivar de la protesta, motiu pel qual els professors assistents van optar per no quedar-se a dormir al centre.

Sí que van celebrar l’assemblea fins a 2/4 d’11 de la nit, hora de tancament de l’institut. Les principals mesures que es van considerar van ser no enviar les dades de matriculació i no signar les notes dels alumnes.

LA PREGUNTA

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 80 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't