EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Anglada acaba la festa de PxC a cops de puny i amb denúncies creuades

Ho explica l’edició d’avui d’EL 9 NOU. L’agressió a dos nois, que van haver de ser atesos a l’Hospital General, va passar aquest diumenge al vespre a la plaça Major de Vic. Des de PxC diuen que Anglada va ser l’agredit, i que també ha presentat denúncia contra quatre persones.


El 9 Nou
23/04/2012

Diversos testimonis van anar ahir al vespre a denunciar els fets a la comissaria dels Mossos. Segons aquests testimonis, hauria donat un cop de cap a un dels joves, al qual li va sagnar el nas, i un cop de puny a un altre. Segons han explicat alguns testimonis, el regidor vigatà anava begut.

Per la seva part, David Parada, regidor de PxC a Sant Boi de Llobregat, ha escrit a Twitter que va ser Josep Anglada qui ahir al vespre va anar a la comissaria dels Mossos a denunciar l’agressió que va patir de “dos moros”. El mateix Anglada ho confirmava poc després també a través de Twitter: “Ahir vaig haver de denunciar a tres persones presumptament immigrants que van intentar agredir-me”.

Josep Anglada s’havia autoproclamat unes hores abans el Sant Jordi del segle XXI. Aquest era l’epicentre del discurs que pronunciava ahir a Vic en el marc de la diada de la Plataforma per Catalunya. Va dir que Plataforma per Catalunya serà l’heroi que matarà el drac que provoca els problemes actuals: l’islam i la casta política.

A la diada de la Plataforma per Catalunya hi van participar unes 300 persones provinents de diferents punts de Catalunya i entre les quals hi havia el popular Richard que, a finals dels anys 80 va abanderar el moviment homosexual a la comarca. Abans del dinar van ballar la sardana de l’Anglada.

Coincidint amb aquesta jornada, unes 100 persones es van concentrar al passeig per mostrar el seu rebuig a les actituts feixistes. Convocats per diferents col·lectius antifeixistes, principalment d’Osona, però també n’hi havia del barri del Clot de Barcelona, on hi ha un casal de tendència totalitària, o de Manresa. L’acte va comptar amb un petit concert de Joan Usart i va acabar amb un manifest conjunt en el que, a més de condemnar les actituds feixistes de Plataforma per Catalunya, van criticar la condescendència de la resta de forces polítiques amb aquest partit.

Acabada la concentració es van desplaçar fins a la Bassa dels Hermanos, on es feia la diada de Plataforma per Catalunya, però un cordó policial, d’agents antiavalots els va barrar el pas. Allà, van cridar consignes contràries a Josep Anglada i la Plataforma per Catalunya.

Nota de premsa de PxC sobre l’agressió

Vic, 23/04/2012; Josep Anglada denuncia als Mossos d’Esquadra a uns immigrants que van intentar agredir-lo

Vic- El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, va acudir a la comissària dels Mossos d’Esquadra de Vic per posar una denúncia per l’intent d’agressió que va sofrir per part d’un grup d’uns 4 joves d’origen magrebí a la Plaça Major de Vic.

Els fets van ocórrer quan, després de la Diada del partit que va tenir lloc a la ciutat de Vic, Anglada es trobava a la Plaça acomiadant a diversos militants del partit arribats de diversos punts de Catalunya.

Cal destacar que durant tota la jornada un grup d’uns 50 joves entre els quals es barrejaven magrebins i antisistemes van estar increpant als militants de PxC a la festa del partit, una festa en família en la qual i van participar tres-centes persones de les quals una cinquantena eren nens.

PxC. Vic, 23 d’abril de 2012

Nota de premsa de PxC sobre la festa del partit

Josep Anglada ha assenyalat a la dia dada del partit que “els homes i les dones de Plataforma per Catalunya som el Sant Jordi del segle XXI que anem a matar al drac de la casta política podrida per alliberar al nostre poble de tota aquesta colla de paràsits”.

Vic, 22/04/2012; Unes tres-centes persones es donen cita a Vic per celebrar la Diada de Plataforma per Catalunya

Vic | Redacció.- Aquest diumenge 22 d’abril Plataforma per Catalunya (PxC) ha aplegar prop de tres-centes persones a la ciutat de Vic per compartir una jornada de caràcter festiu coincidint amb la proximitat de la Diada de Sant Jordi.

Després que les anteriors edicions se celebressin a El Vendrell i Vilafranca del Penedès la capital de la comarca d’Osona ha estat la població encarregada d’acollir la sisena edició d’un esdeveniment que s’ha consolidat al calendari de la formació com una cita de caràcter anual en la que compartir una gran festa en família.

En un ambient distès, amb animació musical i activitats per als més petits, el president de PxC, Josep Anglada, ha afirmar mostrar-se “molt satisfet per l’èxit de la convocatòria i de veure com aquest esdeveniment compta en cada nova edició amb una assistència més nombrosa que l’anterior”.

La Diada, a la que han assistir-hi militants i simpatitzants procedents d’arreu de la geografia catalana, és una oportunitat per gaudir en companyia de la família d’un dinar informal a l’aire lliure en un dia de caràcter festiu.

El líder identitari, visiblement content de que la celebració fes parada a la seva ciutat natal i bressol del moviment identitari a Catalunya, ha assenyalat durant el seu discurs que “sota la bandera blanca de la creu vermella els catalans van expulsar d’aquesta terra als musulmans de l’Edat Mitjana i sota aquest mateix signe els catalans van recuperar i repoblar terres com València i Balears per a Europa i per a la Cristiandat”.

El líder identitari va recordar que “Plataforma per Catalunya compleix 10 anys des de la seva legalització com a partit polític”, i en una dècada va dir que “amb treball, amb sacrifici i amb serietat, hem aconseguit crear una esperança política per a desenes de milers de catalans i catalanes”. El president de PxC va assegurar que “avui fa falta gent amb la mirada alta i el cor ple d’amor cap a la seva gent i el seu poble com Sant Jordi, i aquesta gent és avui la gent de la Plataforma per Catalunya”.

Per acabar Anglada va dir que “els homes i les dones de Plataforma per Catalunya som el Sant Jordi del segle XXI que anem a matar al drac de la casta política podrida per alliberar al nostre poble de tota aquesta colla de paràsits”.

LA PREGUNTA

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?

En aquesta enquesta han votat 80 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't