EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

La CUP demana l’extracte de la Visa de l’alcalde de Vic per saber la despesa exacta del viatge a París

La primera resposta que van tenir els regidors de la CUP, a través d’un correu electrònic, deia que la despesa se situava a l’entorn dels mil euros. Des de l’Ajuntament neguen que a París l’alcalde fes ús de la seva Visa i així es fa constar en un certificat que s’entregarà a la CUP.

El 9 Nou
16/05/2012

La CUP ha demanat a l’Ajuntament de Vic l’extracte de la Visa de l’alcalde per saber la despesa exacta del viatge a París per inaugurar l’exposició de Josep Maria Sert. La primera resposta que van tenir els regidors de la CUP, a través d’un correu electrònic, deia que la despesa se situava a l’entorn dels mil euros. Ara per ara, però, a partir de la documentació registrada a l’Ajuntament, el grup independentista calcula que la xifra s’enfila fins els 7.000 euros. La diferència, segons explica l’alcalde, és perquè ell va entendre que li demanaven només l’import dels bitllets d’avió i l’hotel de l’alcalde, Josep Maria Vila d’Abadal, i la regidora de Turisme, Anna Erra.

A més d’aquests diners, s’hi han de sumar les despeses del cap de gabinet d’alcaldia així com 3.500 euros de l’edició del tríptic de l’exposició, 450 del fotògraf que van contractar per fer les fotos de la inauguració, o els 1.350 de la recepció-còctel a París, els formatges i els vins de la inauguració.

Des de la CUP volen contrastar aquesta informació amb la targeta de crèdit de l’alcalde. A més, en nom de la transparència, demanen saber també tots els moviments de la Visa dels regidors des de l’inici del mandat.

LA PREGUNTA

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

En aquesta enquesta han votat 249 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't