EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Tres homes armats entren al Casal de Mont-rodon i en marxen després de disparar dos trets

Els tres homes van entrar a la casa pensant que no hi havia ningú. Un cop dins, el propietari de la casa, que els espera en un gir de l’escala, va empentar el primer, però el segon va disparar dos trets que no van arribar a impactar en el propietari de la casa.


El 9 Nou
12/11/2012

Els fets van passar diumenge de la setmana passada. Segons consta a la denúncia, els tres homes van picar a la porta pels volts de quarts de 12 de la nit. Demanaven que se’ls obrís identificant-se com a policies i, efectivament, portaven un artefacte lluminós que deia “Guàrdia Civil”. El propietari del Casal, però, que era dins, no els va obrir. Segurament pensant que no hi havia ningú, els tres homes van forçar una finestra lateral i van entrar dins la casa. Però quan pujaven una de les escales interiors de la casa, el propietari, que ja els esperava, va aprofitar un gir de l’escala per donar una empenta al primer d’ells. El segon va disparar dos trets a l’aire, que no van arribar a impactar en el propietari de la casa.

Tot seguit, els tres homes van fugir. Al cap de poc es va sentir un cotxe com fugia, ja que l’havien deixat un tros enllà i havien acabat d’arribar a la casa a peu. A prop els Mossos d’Esquadra van trobar-hi un mall, una pota de cabra i brides de plàstic, que presumptament tenien pensat utilitzar si havien d’immobilitzar algú. La policia també va recollir els dos casquets de bala.

El propietari de la casa va haver de ser atès per una ambulància de ferides lleus sense més importància que se li van produir en el breu espai de temps que va forcejar amb els assaltants.

LA PREGUNTA

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 370 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't