EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

La PAH abandona l’acampada del Banesto de Vic després de 43 dies

Un acord entre l’afectat i el banc, amb l’Ajuntament de mediador, ha propiciat la fi de la protesta.

El 9 Nou
19/04/2013

Ahir al migdia van firmar l’acord a l’Ajuntament de Vic, davant l’alcalde, Josep Maria Vila d’Abadal, i després de la mediació del regidor de Convivència i Seguretat, Joan Ballana. No hi ha hagut dació en pagament però sí un pacte que l’afectat, Gerard Estrella, considera que pràcticament ho és. Li rebaixen el deute que tenia després de perdre el pis, passant dels 80.000 als 15.000 euros, i amb la condició que només l’ha de tornar el dia que cobri una nòmina de més de 1.500 euros, situació que ara ell veu gairebé impossible.

La primera petició del banc era la de desmuntar el campament que hi ha hagut instal·lat durant 43 dies al carrer Verdaguer de Vic. Estrella va agrair la tasca que ha fet l’Ajuntament de Vic, en concret, el regidor de Convivència i Seguretat, Joan Ballana, per arribar a aquest acord. La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca li van demostrar el seu agraïment fent-li entrega d’una samarreta.

El regidor de Convivència i Seguretat va anunciar que en el termini màxim d’un mes i mig s’obrirà una oficina d’intermediació hipotecària per resoldre casos com aquest.

LA PREGUNTA

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 371 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't