EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Un jutge de Vic cita a judici a deu col·laboradors del Multireferèndum

Coincidint amb el judici s’ha convocat una concentració de suport als denunciats el mateix dijous, a dos quarts de deu del matí, davant els jutjats de Vic.

El 9 Nou
16/06/2014

Coincidint amb les eleccions al parlament europeu el 25 de maig es va convocar el multireferèndum. Diferents entitats es va organitzar per consultar a la població sobre quatre preguntes sobre els transgènics, el deute públic, la sobirania energètica i les ILP. A cinc dies de la consulta, la Junta electoral va prohibir el referèndum perquè no interferís amb les eleccions, però els promotors van mantenir la convocatòria. Per això, els mossos d’esquadra van aixecar acta al matí i havent dinat van fer desmuntar les urnes. Ara, hi ha deu col·laboradors del referèndum de Vic, Manlleu i Tona denunciats. Se’ls acusa de desobediència per no haver volgut desmontar les urnes. Ho van haver de fer els Mossos d’Esquadra. El titular del jutjat número dos de Vic, José Luis Gómez Arbona, els ha citat a judici el proper dijous, 19 de juny.

Al marge dels deu denunciats a Osona, a la resta de Catalunya hi ha tres denunciats més entre els col·laboradors del referèndum. Els promotors del Multireferèndum a Osona denuncien un acarnissament contra ells i acusen policia i jutge d’actuar amb arbitrarietat.

LA PREGUNTA

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

En aquesta enquesta han votat 306 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't