EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Sergi Vilamala, a l’executiva del PSC

L’alcalde de les Masies de Voltregà i primer secretari del PSC a Osona, Sergi Vilamala, forma part de la nova executiva nacional del partit després del congrés que aquest dissabte ha ratificat Miquel Iceta com a nou líder. Vilamala serà secretari adjunt de Política Municipal.

El 9 Nou
19/07/2014

Servi Vilamala és llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona (UB) i Postgrau de Gestió en Govern Local a la mateixa UB. En l’àmbit públic, ha treballat com a cap del Servei de Joventut i Cap de Promoció Turística de la Diputació de Barcelona.

A més d’alcalde de les Masies de Voltregà és conseller comarcal d’Osona pel PSC i responsable de l’àrea de Turisme.

Comunicat del PSC d’Osona

Per primer cop des que es va fundar el PSC, la Federació d’Osona del partit tindrà representació en la direcció nacional. Sergi Vilamala, primer secretari del PSC d’Osona ha estat designat per l’actual líder dels socialistes catalans, Miquel Iceta, vocal de la secretaria de política municipal que dirigirà l’expresident de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué.

Vilamala va entrar a militar al PSC l’any 1995 amb el suport de dirigents històrics del PSC vinculats a l’ anomenat sector catalanista del PSC com Romà Planas, alcalde de la Roca del Vallès i delegat especial del president Josep Tarradellas i Joan a l’exili, Jordi Gallifa i Pujols, alcalde de Sant Hipòlit de Voltregà i un dels fundadors del Progrés Municipal d’Osona i Ramon Sitjà, alcalde de Manlleu i membre del PSC Osona des de la seva fundació.

El primer secretari del PSC Osona ha manifestat que “a nivell orgànic treballaré per mirar d’influir en la resta de la direcció perquè el PSC recuperi el grup parlamentari al Congrés a més de fer possible que els catalans siguin consultats i a nivell polític per definir les futures propostes polítiques dels socialistes catalans amb un clar gir cap a l’esquerra.”

LA PREGUNTA

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't