El Manlleu arrenca davant l’Ascó

Dissabte, el conjunt de Diego Morata s’enfronta a un dels principals candidats a aconseguir l’ascens a la Segona Divisió B.

22/08/2014

Després d’un mes de pretemporada, el Manlleu comença la Lliga aquest dissabte. La vuitena temporada consecutiva pels grocs-i-vermells a Tercera Divisió arrenca amb un dels plats forts del calendari: l’Ascó. El renovat Manlleu de Diego Morata i Miquel Muñoz s’enfronta a “un dels candidats no només a pujar a Segona B”, segons paraules del mateix entrenador manlleuenc. El partit, que s’avança a dissabte, es jugarà a 2/4 de 7 de la tarda.

Morata espera un partit “complicat, davant un conjunt que compta amb un pressupost cinc vegades superior al nostre”. Té clar, però, que “potser és millor jugar-hi ara que no més endavant, quan estigui més rodat”, i assenyala que “no ens espanta, sabem que tenen jugadors amb molta experiència a Segona B, però nosaltres anirem a guanyar i espero, si no pot ser guanyar, treure almenys un resultat positiu fora de casa, l’equip està preparat per fer-ho”.

El nou tècnic fa una valoració “positiva” dels partits de pretemporada: “S’ha plantat cara a equips de categoria superior, hem buscat partits complicats perquè l’equip trobi la millor resposta en situacions difícils, potser el resultat final no ha estat el millor en algun partit, però em quedo amb el treball i l’esforç de tots els jugadors, hem donat la cara i s’ha vist un Manlleu fort”.
El Manlleu ha tancat la plantilla amb un total de 20 jugadors per a la temporada 2014/2015. El darrer a firmar ha estat Albert Ballús, que ha convençut Morata després d’aquest període de pretemporada en què ha estat a prova. Ballús, que arriba del Tona, ja havia jugat a Manlleu. Concretament va formar part de la quinta de jugadors que van aconseguir l’ascens del juvenil a la Divsió d’Honor fa sis temporades. Qui finalment no s’ha quedat ha estat Francis, que també ha fet la pretemporada amb el conjunt manlleuenc. Pel que fa als objectius de la temporada, Morata ressalta que “l’objectiu és la permanència el més ràpid possible”.

Per aquest primer compromís, el tècnic manlleuenc no podrà comptar amb Eduard Fortet, per motius personals, ni amb Òscar Uroz, que es va lesionar en el primer amistós davant el Sabadell i no s’ha recuperat per aquest primer enfrontament de Lliga.

Victòria amb la Selecció UEFA i derrota amb l’Espanyol B

El Manlleu es va adjudicar el trofeu Ciutat de Manlleu el divendres passat després de superar a la Selecció catalana UEFA a la tanda de penals (4-3). Al final dels 90 minuts reglamentaris s’hi va arribar amb empat a 1. Guzman, amb un gran gol, va avançar la Selecció al minut 8, mentre que Manel Sala va empatar, de penal, a la mitja hora de joc. Dissabte, d’altra banda, el Manlleu va jugar el darrer partit de pretemporada davant l’Espanyol B. Els manlleuencs van plantar cara al filial blanc-i-blau tot i acabar perdent per 1 a 2. Manel Sala va avançar el seu equip al minut 11, mentre que els dos gols de l’Espanyol B van arribar a la segona part. El Manlleu tanca la pretemporada després d’haver jugat un total de sis partits amb derrotes per la mínima davant el Sabadell, l’Olot i l’Espanyol B; amb empat amb la Selecció catalana UEFA i amb victòries davant el Taradell i l’Igualada.

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 655 persones.