EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Aigües Vic invertirà 1,6 milions d’euros en la millora del servei entre 2015 i 2016

Aigües Vic invertirà 1,6 milions d’euros en la millora del servei d’abastament d’aigua i en la renovació dels equips tecnològics al llarg del 2015 i el 2016.


El 9 Nou
12/12/2014

La principal actuació d’Aigües Vic al llarg dels dos propers anys serà un nou sistema de captació d’aigua del Ter, al terme de Gurb, a la zona coneguda com el Pou de la Barraca. Es tracta d’un projecte que garantirà la capacitat necessària per a l’abastament fins l’any 2050 i amb un cost de 393mil 862 euros. L’altra gran inversió serà la renovació de més de 1.000 metres lineals d’antigues canonades amb el propòsit de disminuir els índexs d’aigua no registrada que són les fuites o els errors en les mesures malgrat que el rendiment de distribució és superior a la mitjana catalana i estatal.

Una altra actuació destacada d’Aigües Vic de cara als propers dos anys serà la renovació total del parc de comptadors, una acció que suposarà una inversió de 306mil 934 euros i que permetrà implantar el sistema de telelectura. Paral·lelament a totes aquestes inversions,

Aigües Vic també destinarà una part de recursos a un fons social amb Càritas per fer front a les factures de les famílies que no poden pagar l’aigua. Càritas és qui decideix quines són les famílies en situació de vulnerabilitat social. El fons es va crear el 2013 i serveix per pagar de mitjana a l’any les factures de 240 familíes, les quals tenen un cost que ronda els 15.000 euros.

LA PREGUNTA

Anireu aquest any a les manifestacions per la Diada?

En aquesta enquesta han votat 72 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't