EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

El tren, màxim damnificat pel vent

La ventada que aquest diumenge està fent notar els seus efectes arreu del país ha tingut com a principal incidència, a Osona i el Ripollès, la interrupció del servei ferroviari per un xoc d’un comboi amb unes branques entre Campdevànol i Ribes de Freser, en terme de Campelles. No hi ha hagut ferits.

El 9 Nou
25/01/2015

A la mateixa línia R3 també s’ha hagut d’interrompre el servei entre les estacions de La Molina i Puigcerdà, pel mateix motiu. El servei no s’ha restablert fins a 2/4 de 8 del vespre. Dins d’aquest marge, la desinformació i el caos logístic ha provocat la indignació dels usuaris. Alguns d’ells han esperat connexions pel seu viatge durant més de dues hores.

Les fortes ràfegues de vent, si bé no amb la virulència d’altres zones del país, han comportat alguns incidents lleus com l’arrencada d’arbres i el desplaçament de mobiliari urbà, de manera puntual, a més de provocar molèsties a algunes de les activitats que s’havien organitzat aquest diumenge al matí.

El registre més alt recollit per les estacions meteorològiques a Osona i al Ripollès han estat els 104 km/h del nucli de Fabert, a Molló.

De les 134 trucades que han rebut els bombers durant el matí d’aquest diumenge per problemes ocasionats pel vent, 15 han estat del Ripollès.

Algunes dades de vent registrades a la xarxa d’observatoris automàtics:

Molló (Fabert): 104 km/h

Vall de Núria: 87,1 km/h

Ulldeter: 92,5 km/h

Orís: 80,3 km/h

Perafita: 70,2 km/h

Gurb: 47,9 km/h

Muntanyola: 56,5 km/h

LA PREGUNTA

La conducta de Puigdemont, com diu el conseller d’Interior, va ser “impròpia”?

En aquesta enquesta han votat 1465 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't