Poliesportiu
Motor
Hoquei
Futbol

L’exjugador del Manlleu Baruc fitxa pel Tona de Segona Catalana

Baruc Nsué, qui va ser conegut com la perla del Manlleu, tornarà a jugar a la comarca però no al Manlleu de Tercera Divisió sinó al Tona de Segona Catalana.

El 9 Nou
06/02/2015

El Tona ha estat l’equip escollit per Baruc Nsué per jugar el què queda de temporada. Nsué s’ha decantat per l’equip del seu poble que juga al grup 4 de Segona Catalana on és líder amb 5 punts més que el segon classificat, de manera que té opcions clares de pujar a Primera Catalana. Fa dos anys, l’equip va ser segon a la lliga i ja va intentar l’ascens però va caure al play-off contra l’Almacelles.

Baruc va quedar-se sense equip aquest estiu després que el Cornellà, club on va jugar una temporada, no li renovés el contracte. El Manlleu, equip on va jugar 9 temporades i on va marcar els seus millors gols era una de les opcions pel migcampista però també en tenia a Primera Catalana.

Baruc que ha fitxat fins a final de temporada va fer ahir el seu primer entrenament amb el Tona i ja podria jugar aquest cap de setmana el partit que enfrontarà els tonencs al Súria a domicili.

LA PREGUNTA

Creu que la taxa d’alcoholèmia per poder conduir s’hauria de rebaixar?

En aquesta enquesta han votat 544 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't