EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

‘L’idiota’ amb Sahun i Madaula, a Torelló

L’obra de Jordi Casanovas es podrá veure aquest dissabte a les 9 del vespre al teatre Cirvianum. És una comèdia negra al voltant de la precarietat i la forma de guanyar-se la vida en temps de crisi.

El 9 Nou
28/03/2015

En clau de comèdia negra, Jordi Casanovas aborda a L’idiota en clau de comèdia negra la qüestió de la precarietat i la desesperació d’aquells que necessiten guanyar-se la vida en temps de crisi.

L’obra, protagonitzada per Anna Sahun i Ramon Madaula, arriba aquest dissabte al Teatre Cirvianum, després de l’èxit a la sala Muntaner de Barcelona, on es va estrenar el passat mes de novembre.

Jordi Casanovas –l’autor de Vilafranca, estrenada fa poc a Vic– presenta la història d’un home en dificultats econòmiques que es presenta a les proves psicològiques convocades per una important fundació amb l’esquer de la remuneració.

Al seu davant s’hi troba una psicòloga que el posa a prova i el portarà a terrenys insospitats per a ell, en un joc on s’hi acaba jugant molt més que un sou i que involucra emocionalment l’espectador. “En un moment com el que estem vivint, on la frase més repetida és que cal reinventar-se”, Jordi Casanovas es planteja “preguntes sobre la nostra capacitat per mutar, per pensar”.

LA PREGUNTA

Està d’acord que Brussel·les plantegi camps fora de la Unió Europea per deportar migrants?

En aquesta enquesta han votat 286 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't