EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Santi Vivet repeteix com a alcaldable de CiU a Torelló amb el mateix equip que el 2011

Els sis regidors que formen actualment el grup municipal de Convergència i Unió de Torelló tornaran a ocupar els sis primers llocs de la candidatura que encapçala Santi Vivet pel 24 de maig.

El 9 Nou
10/04/2015

Rere seu Jordi Rosell, Eloi Pérez, el delegat local de Convergència Albert Serra i Lídia Sánchez completen els deu primers llocs d’una llista en la que entre algunes cares noves també hi apareixen l’exalcalde Lluís Bassas, els exdelegats locals Josep Maria Aranda i Rafael Sanglas o la directora dels serveis territorials de Governació Rosa Carné. Es presenten sota el lema Sentim Torelló.

Durant la seva presentació com a candidat, Vivet va fer una repàs a la feina feta en un mandat amb escassedat de recursos, però va destacar obres que no es veuen però que són importants com la potabilitzadora, la lluita per mantenir el personal a l’estació i el desdoblament i millora de la línia, al costat del grup Perquè no ens fotin el tren, la posada en marxa de l’hotel d’entitats Josep Bardolet o el fet d’estar amatents a les necessitats de les empreses del territori. Entre les assignatures pendents hi queda l’aplicació de l’ordenança de civisme en dos aspectes, els excrements de gos o les molèsties que generen els bars a les nits.

La sala de barri, la reforma del pati de butaques i la insonorització del Cirvianum i la millora del clavegueram són els principals projectes de CiU per al següent mandat. La vicepresidenta del govern, Joana Ortega, i el president del Consell Comarcal, Joan Roca, van acompanyar Santi Vivet en la presentació. Ortega destacava la importància d’acudir a les urnes el 24 de maig.

Joan Roca va destacar la feina feta per Vivet i la importància de continuar governant en quatre de les sis poblacions més grans de la comarca: Vic, Torelló, Tona i Taradell.

LA PREGUNTA

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

En aquesta enquesta han votat 402 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't