Alguer Miquel, cantant de Txarango, tancarà la llista de Capgirem Vic. Els 10 primers de la llista que encapçala Joan Coma ja s’havien fet públics al febrer. Els llocs de l’11 al 21 els ocupen Jordi Sala, Arnau Comajoan, Dolors Vila, Steve Cedar, Rosa Sambola, Sergi Puig, Carla Dinarès, Ignasi Costa, Lídia Sentís, Maria Casas i Alguer Miquel. A la foto, els cinc primers de la llista amb Alguer Miquel. D’esquerra a dreta, Marta Anglada, Alguer Miquel, Sara Blázquez, Joan Coma, Marc Barnolas i Katia Juncks.
Nota de premsa de Capgirem Vic
MARIA CASAS I ALGUER MIQUEL TANQUEN LA LLISTA DE CAPGIREM VIC
Maria Casas, professora i activista LGTB, en el lloc número 20, i Alguer Miquel, cantant del grup Txarango, en el 21, tancaran la llista electoral de CAPGIREM VIC – Assemblea Oberta d’Esquerres-CUP-Procés Constituent. La llista completa va ser votada i aprovada a l’assemblea oberta que va fer-se divendres al vespre a l’Orfeó. L’assemblea ja havia elegit a principis de febrer els 10 primers noms de la llista, i divendres es va completar fins el 21 i els 10 suplents que la normativa permet presentar.
La llista completa queda formada per les següents persones:
1. Joan Coma Roura. 33 anys. Viu al barri Vic Nord. Llicenciat en Sociologia, doctorand en Ciència Política. Membre de la CUP. Activista social dels Drets Humans.
2. Sara Blázquez Castells. 29 anys. Viu a la Guixa. Periodista.
3. Marc Barnolas Vilamala. 27 anys. Viu al barri del Remei. Educador social i director i monitor en el lleure. Regidor de la CUP a l’Ajuntament de Vic.
4. Katia Juncks. 42 anys. Viu al barri del Centre. Historiadora. Membre d’Unitat contra el Feixisme i el Racisme i de l’Assemblea pels Drets Socials d’Osona.
5. Marta Anglada Viñolas. 42 anys. Viu al barri del Centre. Tècnica de prevenció de riscos laborals. Activista d’Unitat contra el Feixisme i el Racisme.
6. Montse Vilà Portet. 45 anys. Viu al barri del Centre. Professora de teatre, professora a Vic Lleure, activista cultural.
7. Santi Silva Camps. 64 anys. Viu al barri de Santa Anna. Professor d’institut. Activista pels drets socials i membre del Procés Constituent.
8. Nil Puigivila Ylla-Català. 29 anys. Viu al barri de la Calla. Llicenciat en Sociologia. Regidor de la CUP a l’Ajuntament de Vic.
9. Toni Iborra Plans. 53 anys. Viu al barri dels Caputxins. Fa d’advocat. Lluitador de lluites socials diverses.
10. María Assumpció Martínez Artero. 42 anys. Viu al barri de Santa Clara Vella. Advocada. Membre del Procés Constituent i de la Plataforma d’Osona pel Dret a l’Avortament.
11. Jordi Sala Pou. 29 anys. Treballador del sector del metall, membre de l’Associació de Veïns de i de la Comissió de Festes de l’Horta Vermella, afiliat a la COS i militant de la CUP.
12. Arnau Comajoan Cara. 18 anys. Estudiant de batxillera a l’institut Jaume Callís, on milita al Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC). Ha format part de l’organització juvenil ARRAN i és membre de l’assemblea de l’Ateneu Popular la Buixarda.
13. Dolors Vila Serra. 48 anys. Professora de matemàtiques.
14. Steve Cedar. 59 anys. Veí del Remei. Activista d’UCFR i membre d’En Lluita. Traductor.
15. Rosa Sambola Alcobé. 32 anys. Viu a pagès, en terme municipal de Vic. Diplomada en Teràpia Ocupacional i Magisteri. Doctoranda en Pedagogia.
16. Sergi Puig Vila. Viu a la Guixa. Graduat en Humanitats i Màster en Història Contemporània. Educador en el lleure.
17. Carla Dinarès Ayats. 26 anys. Viu al barri del Centre. Arquitecta.
18. Ignasi Costa Gallifa. 33 anys. Viu al carrer Sant Pere. Realitzador audiovisual.
19. Lídia Sentís Antolín. 52 anys. Treballadora social en el camp sanitari. Activista a UCFR.
20. Maria Casas Codina. Veïna del barri del Nadal. Llicenciada en Història de l’Art. Professora de secundària i cicles formatius. Activista LGTB.
21. Alguer Miquel Bo. 28 anys. Cantant del grup Txarango.
SUPLENTS.
22. Pep Comeres Costa.
23. Ramon Ripoll Ferrer.
24. Teresa Carreras Ruiz.
25. Laia Carrera Riera.
26. Quim Soler Salés.
27. Nil Cardona Capellà.
28. Emília Capellà Llovera.
29. Carme Quintero Torres.
30. Amin El-Meziani Anglada
31. Montse Castañé Roqué.
Capgirem Vic va néixer l’estiu passat a partir de la voluntat de confluència de les assemblees locals de la CUP i el Procés Constituent amb persones i col·lectius de l’esquerra independentista i rupturista de la ciutat. Des d’aleshores ja s’han fet diverses assemblees obertes que han comptat cada vegada amb la participació de més persones. El projecte continua obert a totes aquelles persones que comparteixin els punts de confluència reflecticts en un primer document aprovat a l’assemblea del 6 de setembre i en el manifest fet públic en la presentació de Capgirem Vic.
{{ comment.text }}