EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Tanca el pàrquing del Mil·lenari de Vic i el BBVA el posa en venda

L’empresa que el dirigia, D’Ausa, gestiona ara quatre nous pàrquings amb 275 places.


El 9 Nou
22/06/2015

Els propietaris de bona part dels espais comercials de l’edifici El Mil·lenari de Vic, la immobiliària del BBVA, han optat per posar a la venda aquests actius i això ha suposat que no s’arribés a un acord amb l’empresa que tenia llogat i gestionava el pàrquing, D’Ausa. Segons explica el seu responsable, Xavier Cervera, “només hi havia l’opció de comprar-lo i nosaltres no ho podíem fer. Per això l’hem hagut de deixar”. D’Ausa va optar, “per tal de sobretot salvar els llocs de treball”, segons diu Cervera, per buscar altres espais per gestionar. Amb places públiques en gestiona dos: un és el pàrquing Ronda Pare Coll, amb entrada per la ronda Camprodon, i l’altre el del Mercat Municipal de Vic, que fins ara obria només en horari de mercat i ara ho fa tot el dia. Té unes 130 places. En tots dos hi ha també opció de places per a abonat. Alhora, D’Ausa gestiona dos pàrquings més que són només per a abonats: un es diu Vic-Nord i està a prop del de la Ronda i l’altre és l’espai superior exterior del Mil·lenari, que porta el mateix nom.

L’empresa de pàrquings compta també amb la gestió del pàrquing del Remei, a Vic; el soterrat de la plaça Fra Bernadí de Manlleu, i la zona blava de Manlleu. Sobre aquesta última hi podria haver canvis, perquè ara la propietat és de l’Ajuntament de Manlleu i es van donar uns mesos de pròrroga per revisar condicions. En total, en aquests moments, entre places públiques i d’abonats, D’Ausa gestiona 1.065 places entre Vic i Manlleu. Ho fa amb una plantilla de 10 persones, 3 de les quals provenen del TAC i un 60% tenen alguna discapacitat.
El fins ara pàrquing del soterrani del Mil·lenari està ara a la venda així com els espais de l’entresòl de l’edifici, als quals s’accedeix des del carrer, tots ells propietat del BBVA, que va passar a les seves mans en quedar-se Caixa Manlleu (Unnim, després). A la resta de l’edifici hi ha el Registre de Propietat, que té l’espai en propietat, i l’escola de formació, que també porta el nom de Mil·lenari, que manté en propietat la fundació Antiga Caixa Manlleu

LA PREGUNTA

Anireu aquest any a les manifestacions per la Diada?

En aquesta enquesta han votat 631 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't