EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Camprodon enceta les festes

El concert d’Els Catarres, aquest dissabte a la nit, plat fort d’una festa que s’allargarà cinc diez.

El 9 Nou
20/06/2015

Camprodon encetava aquest divendres cinc dies de festa major per celebrar Sant Patllari. Els actes començaran amb el sopar del jovent al pavelló vell i el concurs local de discjòqueis, a la plaça Doctor Robert.

Avui dissabte s’entrarà de ple a la festa, i a la tarda hi haurà un espectacle infantil i l’actuació dels Castellers de Cerdanyola i els Xicots de Vilafranca.

La nit començarà amb teatre, amb la representació de Toc, toc, a càrrec de la companyia Teatrus Rotundus, i tot seguit hi haurà concert al pavelló vell amb el grup osonenc Els Catarres, que presentaran el seu nou disc, i Cybee.

La gresca tindrà el seu punt i final amb la Gran Despertada per tot el poble amb Only Marching Band. La comitiva sortirà del pavelló vell direcció a la Disco P3, on hi haurà esmorzar.

Diumenge a 2/4 d’11 del matí serà hora del pregó a l’ajuntament, que aquest any anirà a càrrec de l’escriptor Antoni Puigverd, que estiueja a Camprodon. Tot seguit hi haurà una cercavila que acabarà amb l’ofici solemne a l’església de Santa Maria.

A la tarda hi haurà sardanes, i a la mitjanit es farà el Gran Ball de Festa Major, amb l’Orquestra Selvatana. Durant el ball s’escollirà la pubilla i l’hereu. La festa continuarà tres dies més. Dilluns, serà el dia del dinar popular a la font de Sant Patllari, que acabarà amb una festa de l’escuma.

LA PREGUNTA

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

En aquesta enquesta han votat 275 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't