EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Dilluns comencen les obres de la rotonda de la cruïlla del carrer Cavalleria, passeig de Sant Joan i carretera d’Olot a Manlleu

Les obres van a càrrec de la Diputació i entre d’altres afectacions, suposaran el tall total del trànsit pel passeig de Sant Joan en un dels dos sentits de circulació, concretament en direcció a Vic, des de l’avinguda de Roma.

El 9 Nou
15/10/2015

Dilluns a Manlleu comencen les obres per a la construcció d’una rotonda a la cruïlla entre el carrer Cavalleria, el passeig de Sant Joan i la carretera d’Olot. Les obres van a càrrec de la Diputació i entre d’altres afectacions, suposaran el tall total del trànsit pel passeig de Sant Joan en un dels dos sentits de circulació, concretament en direcció a Vic, des de l’avinguda de Roma. Ho explicava dimarts a l”Angle obert’ el regidor d’Urbanisme i primer tinent d’alcalde de Manlleu, Enric Vilaregut, que també feia referència a la sentència que anul·la el POUM i als canvis que es volen introduir a la zona blava, de la qual l’Ajuntament n’ha recuperat la gestió.

LA PREGUNTA

Està d’acord que Brussel·les plantegi camps fora de la Unió Europea per deportar migrants?

En aquesta enquesta han votat 273 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't