La Generalitat instal·larà un semàfor a la ronda Nord com volien Canovelles i els pares de l’escola Verdaguer

La Direcció General de Carreteres instal•larà un semàfor a la cruïlla de la ronda Nord amb l’avinguda de Canovelles com reclamava l’Ajuntament i la comunitat educativa de l’escola Jacint Verdaguer. L’alcalde Josep Orive ha rebut una carta de confirmació aquest mateix dimarts.

El 9 Nou
23/03/2010

El Director General de Carreteres, Jordi Follia, ha confirmat per carta a l’alcalde de Canovelles, Josep Orive, que la Generalitat instal·larà un semàfor a la cruïlla de la ronda Nord amb l’avinguda de Canovelles, segons ha informat l’Ajuntament. El Departament de Política Territorial i Obres Públiques també ha confirmat aquest extrem a EL 9 NOU.

És el què demanava l’Ajuntament, la comunitat educativa de l’escola Jacint Verdaguer i mitja dotzena d’entitats del poble que dijous passat es van manifestar. Per aquest punt, travessen cada dia i diverses vegades desenes d’alumnes d’aquesta escola i altres persones que fan servir els equipaments que hi ha al nord de la ronda.

Segons un comunicat de l’Ajuntament, l’alcalde Orive es mostra molt satisfet de la resolució de la Generalitat “que dóna resposta a la demanda reiterativa de l’Ajuntament, de la comunitat educativa i de la població de Canovelles”. Amb tot, afirma que la decisió s’hagués pogut prendre abans “donada l’evident necessitat del semàfor”.

L’Ajuntament insisteix que la instal·lació del semàfor en aquest punt no soluciona “del tot” perquè “la ronda travessa Canovelles com una via ràpida “quan està dins de la població i, per tant, hi ha mobilitat dels veïns a banda i banda de la ronda”. En aquest sentit, recorda la construcció del nou complex esportiu que s’està fent a l’altra banda de la ronda. Orive demanarà una reunió amb Folia en els propers dies per parlar de tots aquestes temes.

LA PREGUNTA

Creu que Pedro Sánchez ha de dimitir?

En aquesta enquesta han votat 64 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't