Adif enllesteix la construcció del viaducte del Tren d’Alta Velocitat a Montmeló

El viaducte del Tren d’Alta Velocitat sobre el riu Congost, a Montmeló, ja està acabat. Aquesta és una de les estructures més remarcables del pas de la via per la comarca. És un viaducte de 232 metres i forma part d’un seguit d’accions pel pas del tren pel municipi que inclouen el soterrament.


El 9 Nou
29/04/2010

El nou viaducte per al Tren d’Alta Velocitat (TAV) sobre el riu Congost a Montmeló, de 232,2 metres de longitud, ja està acabat, segons ha comunicat l’empresa d’infraestructures ferroviàries Adif. El pont s’inscriu dins del programa d’obres per a la línia Madrid – Barcelona – frontera francesa del TAV al tram Mollet del Vallès – Montornès del Vallès. El viaducte forma part d’una plataforma que tindrà una longitud de 3,3 quilòmetres i un cost de 105 milions i mig d’euros.

A més del viaducte sobre el Congost, altres infraestructures destacades d’aquest tram són el soterrament de la línia del TAV i la d’ample convencional al seu pas per Montmeló, a través d’un túnel artificial entre pantalles de gairebé un quilòmetre i mig de llarg. A més es construirà un viaducte per a la línia d’ample convencional sobre el riu i un altre per a la línia d’amplada internacional sobre la riera del Tenes.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 105 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't