Mollet amplia el servei de bus els caps de setmana

A partir del diumenge, 1 d’agost, la línia 1 del bus urbà de Mollet ampliarà el seu horari per oferir servei els dissabtes i diumenges tot el dia. Fins ara el bus circulava de dilluns a divendres i dissabte fins a les 3 de la tarda

El 9 Nou
27/07/2010

El servei de bus urbà de Mollet s’ampliarà a partir de diumenge, dia 1 d’agost. La línia 1 funcionarà durant tot el dissabte i tot el diumenge. Ho va anunciar aquest dilluns l’alcalde, Josep Monràs, i el director general de Transport Terrestre de la Generalitat, Manel Villalante.

Fins ara, el servei de bus urbà circulava de dilluns a divendres durant tot el dia i dissabtes fins a les 3 de la tarda. Els dissabtes, el servei de bus farà la primera sortida a les 6,55 h. del matí i s’allargarà fins les 20,25h. del vespre. La freqüència de pas serà de mitja hora. Els diumenges, el servei s’iniciarà a les 7,55h. i l’última expedició sortirà de Can Borrell a les 20,25h.

Les modificacions de l’itinerari del bus urbà de Mollet s’han fet per afavorir l’arribada al nou hospital que entrarà en servei aquest dissabte amb el trasllat dels pacients de l’antic hospital. La modificació de l’itinerari del bus amb la introducció d’una nova parada a l’hospital va ser una de les primeres millores que es van posar en marxa.

Des del dilluns 26 de juliol, també s’han perllongat les línies de bus interurbà entre Barcelona, Montcada, la Llagosta i Mollet i la de Badalona, Sant Fost, Mollet, Santa Perpètua i Sabadell, de manera que s’introdueix una nova parada al nou hospital.

A més, el Departament de Política Territorial i Obres Públiques, ha anunciat la posta en marxa de tres noves línies de bus directes fins a l’Hospital a partir del dia 1 de setembre, des de Parets, Santa Perpètua i Caldes-Palau-solità i Plegamans. La línia de Caldes i Palau satisfà la demanda històrica de recuperar l’antic recorregut del Calderí.

LA PREGUNTA

Creu que Pedro Sánchez ha de dimitir?

En aquesta enquesta han votat 92 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't