Foment adjudica les obres de la nova estació de tren de la Llagosta

La construcció d’una nova estació de tren a la Llagosta, a la línia de França, ha fet un nou pas endavant. L’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries ha adjudicat els treballs que permetran construir un nou edifici de 400 metres quadrats. També s’hi inclou una reforma de les andanes.

El 9 Nou
13/09/2010

L’Administrador d’infraestructures ferroviàries (Adif), del ministeri de Foment, ha adjudicat les obres de remodelació i millora de l’accessibilitat a l’estació de tren de la Llagosta de la línia de França. El projecte preveu la construcció d’un nou edifici per als viatgers de 400 metres quadrats, la reforma de l’andana 1 i la instal·lació d’ascensors que facilitaran l’accés a les andanes de les persones amb mobilitat reduïda.

El pressupost de l’obra és de 3,1 milions d’euros que finança íntegrament el Ministeri de Foment.

La reforma de l’estació l’havia reclamat amb insistència l’Ajuntament de la Llagosta, ja que l’actual està en molt males condicions i és molt petita. A la planta baixa del futur edifici hi haurà una cafeteria, el servei d’atenció al client, les màquines de venda de bitllets, el control i els accessos al pas inferior i a les andanes. L’estació tindrà ascensors per facilitar la mobilitat de les persones amb dificultats per moure’s.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 889 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't