La Generalitat estudiarà ampliar el nombre de trens que arriben fins a Cardedeu

El Departament de Territori i Sostenilbilitat encarregarà aquesta setmana un estudi per conèixer la demanda de transport de viatgers per tren que té Cardedeu. Aquest compromís és el resultat de la trobada que han tingut aquest dimecres l’alcaldessa Calamanda Vila i el conseller Lluís Recoder.


El 9 Nou
23/03/2011

La Generalitat estudiarà l’ampliació de les freqüències de trens que arriben fins a l’estació de Cardedeu a petició de l’Ajuntament. Per fer-ho, aquesta mateixa setmana encarregarà un informe per valorar les necessitats de transport de passatgers per tren que té el municipi. És el compromís que el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha adoptat aquest dimecres amb una trobada amb l’alcaldessa Calamanda Vila que s’ha fet al Parlament.

El conseller creu que la petició de Cardedeu està plenament justificada i assegura que ho estudiaran a fons i de manera immediata. Per la seva banda, Vila ha qualificat la trobada d’ ”extraordinàriament positiva”. “Per fi la Generalitat es pren seriosament la necessitat d’ampliar el servei de Rodalies al nostre municipi després d’anys reclamant-ho. No és un problema fàcil d’arreglar perquè calen més trens i més capacitat en els accessos ferroviaris a Barcelona”. A banda s’ha mostrat convençuda que “un cop es disposi d’aquesta diagnosi la Generalitat ens plantejarà possibles solucions a curt, mig i llarg termini que permetin millorar freqüències”.

LA PREGUNTA

Creu que Pedro Sánchez ha de dimitir?

En aquesta enquesta han votat 83 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't