Palautordera torna a demanar la reforma de l’estació del tren

L’alcalde de Santa Maria de Palautordera va demanar aquesta setmana al representant del ministeri de Foment que arrgelin d’una vegada l’estació de tren. Justament aquests dies s’han de repicar les façanes perquè cauen parts del recobriment.

El 9 Nou
03/09/2011

L’alcalde de Santa Maria de Palautordera, Jordi Xena, ha tornat a reclamar el que han fet tots els alcaldes d’aquesta població des de 1988: l’adequació i reforma de l’estació del tren, situada a 3 quilòmetres del nucli urbà i des de fa anys en un estat lamentable. Ho va fer dimarts d’aquesta setmana en una reunió a Barcelona amb Jordi Prat, delegat del Ministeri de Foment a l’àrea de Barcelona sense obtenir una resposta clara: “Ens va dir que ens entenia, però que ara mateix no estava previst de fer-hi res”, diu Xena, alcalde de Palautordera des del mes de juny d’aquest any.

“Portem 23 anys de retard i ens hem de bellugar. No pot ser que tinguem l’estació de tren en l’estat deplorable en què es troba” diu l’alcalde. I exemplifica el mal estat d’aquest edifici construït l’any 1925, amb un cas d’aquesta mateixa setmana en què els operaris municipals han hagut de repicar part de les façanes perquè queien parts considerables del recobriment.

L’estació de Santa Maria de Palautordera, a la línia de França, també dóna servei a altres pobles de la rodalia com Sant Esteve de Palautordera, Montseny, Vilalba i Vallgorguina. Per això, s’estima que la poden utilitzar uns 1.000 viatgers cada dia, una xifra que, segons l’alcalde, “el Ministeri no deu conèixer amb prou detall. Es pensen que la utilització és mínima quan nosaltres podem constatar, perquè els veiem, la quantitat de cotxes que hi aparquen cada dia i els viatgers que hi arriben amb el bus urbà”.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 877 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't