La portada de Nadal d’EL 9 NOU i les finalistes s’exposen a Granollers

La portada guanyadora i fins a 30 treballs finalistes al concurs que organitza El 9 NOU cada any per il·lustrar la portada del diari de Nadal es poden veure durant tot aquest mes de febrer al vestíbul de l’Institut Celestí Bellera de Granollers, al barri de Can Bassa.

El 9 Nou
10/02/2012

El primer premi va ser per a les dissenyadores gràfiques Laia Prat, de Sant Julià de Vilatorta, i Elisenda Montañà, de Premià de Mar, que van guanyar el premi de 1.000 euros a més del seu treball a la portada de les edicions de Nadal d’EL 9 NOU, el dia 16 de desembre, a Osona-Ripollès i al Vallès Oriental. En aquesta edició es van presentar al certamen un total de 134 obres d’autors provinents bàsicament de les tres comarques on EL 9 NOU edita els seus diaris.

El director general d’EL 9 NOU, Jordi Molet, va mostrar-se satisfet perquè l’exposició de portades al Vallès Oriental es faci des de fa uns anys a l’Institut Bellera de Granollers, un centre on 215 joves estudien el Batxillerat autístic. Molet va dir que aquest és “un premi que estimula la creativitat entre els dissenyadors i també entre els estudiants de la modalitat artística”, molts dels quals eren presents a la inauguració que es va fer dimecres amb la presència de l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, de la regidora de Cultura, Alba Barnusell, del director de l’Institut, Santi Llorenç i de molts professors del centre.

L’alcalde Mayoral va destacar l’estímul a la creativitat que representa el premi i el fet que l’exposició es faci en una escola “que té les portes obertes”. Les alumnes Aina Martí i Andrea Herrera van interpretar una peça musical per amenitzar l’acte.

LA PREGUNTA

Anireu aquest any a les manifestacions per la Diada?

En aquesta enquesta han votat 577 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't