La Marxa per l’educació pública arriba al Vallès Oriental

La Marxa per l’educació pública entra aquest dimecres al Vallès Oriental des de la comarca d’Osona. La cinquan etapa s’aturarà a Figaró, on dinaran, a la Garriga i a Granollers on seran rebuts pels membres de la PAH en un acte a dos quarts de nou del vespre a la plaça Maluquer i Salvador.


El 9 Nou
28/08/2013

La marxa a peu arrencarà a Ribes de Freser (el Ripollès) el dia 24 d’agost i acabarà a Barcelona el dia 31 després de travessar el Ripollès, Osona i el Vallès Oriental i entrar també al Vallès Occidental i al Barcelonès.

La cinquena etapa arriba aquest dimecres al Vallès Oriental. Arrenca dels Hostalets de Balenyà a les 7 del matí. Cap a la 1 del migdia, es farà un dinar de cabàs a la sala d’actes del Nou Casino, a Figaró, que coincidirà amb la festa major. Cap a les 5 de la tarda, s’espera l’arribada dels manifestants a la Garriga, on hi haurà un avituallament. Des d’aquí, seguirà cap a Granollers. A les 2/4 de 9 del vespre, està previst que els membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Granollers facin un acte de rebuda als caminaires.

La marxa defensa un ensenyament públic de qualitat des de l’escola bressol fins a les universitats. Els organitzadors estan en contra de la LOMCE, de la LEC i dels processos de privatització. Està coordinada per l’Assemblea Groga i demana una escola pública sense retallades, en català, inclusiva, democràtica i per al poble. La mobilització té perfils a Twitter i Facebook per seguir l’activitat.

LA PREGUNTA

Creieu que és cert que la gent va als supermercats a una hora concreta per lligar?

En aquesta enquesta han votat 343 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't