Restriccions de trànsit a l’enllaç de la C-17 i la carretera de Lliçà d’Amunt a partir d’aquest dijous

La construcció de dues rotondes a l’enllaç de la C-17 amb la carretera de Granollers a Lliçà d’Amunt comportaran restriccions de trànsit a partir d’aquest dijous. En concret, es restringirà el gir a l’esquerra des de les dues sortides de la C-17 per incorporar-se a la BV-1432 cap a Lliçà d’Amunt.

El 9 Nou
05/01/2015

Restriccions de trànsit a partir d’aquest dijous a l’enllaç de la C-17 amb la carretera de Granollers a Lliçà d’Amunt. Les obres de construcció de les dues rotondes a la BV-1432 obligaran a prohibir el gir a l’esquerra als vehicles que surten de la C-17 i volen incorporar-se a la BV-1432 en direcció a Lliçà d’Amunt, segons ha informat el Departament de Territori i Sostenibilitat aquest dilluns.

Les restriccions comencen dijous i s’allargaran fins a mitjan del mes de maig. Per aquest motiu, es recomana als conductors que circulin en direcció nord per la C-17 l’ús de la sortida de Lliçà de Vall per accedir a Lliçà d’Amunt. Per als que van en direcció sud, l’alternativa passa per la sortida de l’enllaç amb la carretera de Caldes, a Canovelles.

També afecta als vehicles que surten de Granollers per incorporar-se a la C-17 perquè es prohibeix el gir a l’esquerra i, per tant, no poden incorporar-se cap a la C-17.

Les obres de construcció de les dues rotondes tenen un pressupost de 3,1 milions. Permetran eliminar les connexions amb forma de T que tenen un carril central per fer el gir a l’esquerra. Aquesta actuació ha de representar una millora de seguretat en aquesta zona. També permetrà fer una connexió directa amb el nou complex logístic que la multinacional Mango està aixecant al sector de Can Montcau, a Lliçà d’Amunt.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 474 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't