La Roca acorda amb la parròquia allargar el lloguer del pavelló vell

Les entitats esportives que utilitzen el pavelló situat en terrenys de la parròquia de Sant Sadurní de la Roca podran seguir fent-ho durant almenys els dos propers anys.

El 9 Nou
20/08/2015

L’Ajuntament i la parròquia han acordat que la cessió de les instal·lacions s’allargarà durant almenys dos anys més, un període de temps que dóna la possibilitat de replantejar els termes del conveni de col·laboració que va vèncer l’any passat i que ha seguit vigent a través del lloguer de les instal·lacions. L’alcalde, el republicà Albert Gil, i el rector, Rodolf Puigdollers, van firmar aquest nou acord a finals de juliol.

El municipi fa servir aquestes instal·lacions des de fa més de 30 anys, quan la parròquia va cedir uns terrenys a l’Ajuntament en els quals es va construir el pavelló. L’any passat va vèncer el termini de 30 anys d’utilització que preveia el conveni, però l’anterior govern (CiU-PP) no va poder aprovar els termes d’un nou contracte perquè l’oposició els va rebutjar.

“Aquest acord permet que les entitats que ara fan servir aquest pavelló ho puguin continuar fent amb tranquil·litat i, mentrestant, l’Ajuntament i la parròquia puguin plantejar un nou conveni el màxim d’adient per a totes les parts”, diu l’alcalde.

El conveni que l’oposició va rebutjar preveia l’ús de les instal·lacions durant 30 anys més a canvi que l’edifici del patronat que actualment hi ha als mateixos terrenys s’enderroqués per fer-hi uns locals que, acabat el conveni, tornarien a ser propietat de la parròquia, i uns vestidors per al pavelló. L’oposició considerava que era una inversió per a una instal·lació que finalment no seria municipal. Aquest també era el punt de vista de l’actual alcalde.
“Ara reactivarem les converses amb la parròquia, però obrint-les a tots els grups municipals per trobar la millor solució”, explica Gil. Mentre es fa aquesta negociació, l’Ajuntament pagarà un lloguer de 500 euros més IVA a la parròquia per fer ús del pavelló vell, que acull activitats que no es podrien fer si només hi hagués una instal·lació esportiva al municipi. En fan ús el BM la Roca i el club de twirling local.

D’altra banda, s’espera que a final de mes quedarà definitivament col·locada la nova gespa artificial del camp de futbol municipal de la Roca. Aquesta actuació dóna compliment a una vella aspiració del club de futbol local.

LA PREGUNTA

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 519 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't