“Vam celebrar el bateig i el casament, tot al mateix temps”

“Som una parella una mica atípica. Nosaltres érem una mica antitot, no ens agradaven els convencionalismes i hem acabat casant-nos per l’església i amb un centenar de convidats perquè la llista es va anar allargant i allargant…”.

El 9 Nou
20/11/2015

Ho explica la Gemma Fernández, de 31 anys, de Granollers, que el dia 10 d’octubre es va casar amb Miguel Ángel Castela, de 33, amb el qual ja convivia de fet des de fa deu anys. Ho van fer a l’església de Sant Julià de Palou en una cerimònia doble perquè també van fer el bateig de la seva filla de dos anys, la Vera. “Vam celebrar el bateig i el casament, tot al mateix temps”.

La parella té un altre fill, l’Hernán, de cinc anys, a qui van batejar a la parròquia dels Frares. Tot i que llavors no eren casats, la Gemma assegura que el rector no hi va posar cap impediment. “Ens va preguntar si érem casats, li vam dir que no, però no ens va posar cap pega”.

Com moltes altres parelles que no havien formalitzat la seva relació però que ja tenen algun fill, la Gemma i el Miguel expliquen que la principal raó per fer-ho ara ha estat regularitzar la seva situació. “Ho vam fer per un tema de papers. Després de 10 anys, volíem formalitzar les coses, i més tenint dos fills”, diu la Gemma.

En Miguel Ángel és doctor en Geografia i la Gemma treballa en una empresa químico-farmacèutica els caps de setmana. Aquest torn els facilita fins a cert punt la cura de les criatures, però no els estalvia haver de recórrer a contractar algun cangur.

LA PREGUNTA

Anireu aquest any a les manifestacions per la Diada?

En aquesta enquesta han votat 135 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't