Un camió surt de la via i queda penjant en un marge de la C-17 a Canovelles

Espectacular accident dimecres al migdia a la C-17 a Canovelles. Un camió banyera carregat de sorra ha perdut el control i ha patit una sortida de via a l’altura de l’enllaç del Tibidabo. El camió ha quedat penjant al marge de la carretera i la sorra s’ha escampat per la calçada de la rotonda.


El 9 Nou
03/02/2016

Una camió que circulava per la C-17 ha patit una sortida de via aquest dimecres al migdia a l’altura de Canovelles. Per causes que s’estan investigant, el vehicle ha topat contra les tanques laterals i, després d’uns mestres, ha acabat caient pel marge de la carretera, just a l’altura de la rotonda de l’enllaç del Tibidabo.

La cabina ha quedat subjectada per la tanca al nivell de la C-17 però el remolc ha caigut pel marge, quedant penjat. La sorra que transportava s’ha abocat damunt la calçada de la rotonda de l’enllaç entre la C-17 i la carretera de Caldes. El conductor n’ha sortit il•lès. Tampoc s’ha vist afectat cap altra vehicle ni a la C-17 ni a l’enllaç entre la ronda Nord de Granollers i la carretera de Granollers a Caldes.

Les tasques de neteja de la calçada, retirada del vehicle i reposició de les tanques malmeses s’allargaran durant hores.

LA PREGUNTA

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?

En aquesta enquesta han votat 275 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't