Detenen una dona per conduir en direcció contrària per l’AP-7 a la Roca

Els Mossos han detingut una dona de 45 anys i sense domicili conegut acusada de circular en direcció contrària per l’AP-7 al tram entre la Roca i Cardedeu. Els fets van passar dijous passat cap a les 4 de la matinada.


El 9 Nou
23/02/2016

Els Mossos han detingut una dona de 45 anys que està acusada dels delictes de conducció temerària, resistència, desobediència als agents de l’autoritat i per negativa a sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia. Va ser dijous passat, cap a les 4 de la matinada a Cardedeu i per circular en direcció contrària per un tram de l’AP-7 posant en perill la integritat de la resta d’usuaris de la via.

Els Mossos van rebre una trucada cap a les 4 de la matinada que els alertava que un vehicle havia fet un canvi de sentit a l’altura del quilòmetre 116 de l’AP-7 i havia començat a circular en sentit sud per la calçada en direcció Girona. Els policies van localitzar el vehicle prop del peatge de la Roca, on va tornar a fer un canvi de sentit i va començar a circular correctament. Els agents van seguir-lo i van aconseguir fer-lo aturar a la sortida de l’AP-7 cap a Cardedeu.

La dona, que no té domicili conegut, presentava símptomes clars d’anar beguda. Tot i això, es va negar a sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 130 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't