Joan Sala Vila s’inspira en el ‘Càntic dels càntics’ per al seu nou poemari

El Càntic dels càntics, un poemari eròtic de la Bíblia, ha servit d’inspiració a Joan Sala Vila a l’hora d’escriure el seu nou llibre, Glops eròtics de sospirs bíblics, que acaba de sortir publicat. “És un poemari que tothom s’hauria de llegir, és el tema del pas d’una cosa humana a transcendent.


El 9 Nou
21/07/2016

L’erotisme és la manifestació temporal de l’amor etern”, considera l’autor de Granollers, al qual cada vegada li agraden més aquests temes. A partir d’aquí, Sala Vila ha anat bastint una sèrie de poemes, cadascun dels quals encapçala amb un verset del Càntic dels càntics.
El llibre s’estructura en tres parts: “Preparant un brindis: copa de xarel·lo”, “Moments d’un brindis: glops eròtics” i “L’amor fou la lletra i música de la vida”.

La portada és de l’artista de Mollet Lluís Estopiñan, mentre que el pròleg és de l’alcalde de Lliçà de Vall, Josep Serra Busquets. Diu aquest que després d’una primera lectura que trasllada el lector a l’Empordà, “amb les seves vinyes, aquella salabror de mar”, apareixen les reflexions inspirades en el Càntic, amb metàfores d’amor i sempre amb la mirada i el vers posat a compartir, en el bes embriagat de bon vi. “Tot plegat condueix a crear un clima de calma on s’assaboreix la vida”, diu Serra.
Sala Vila és autor d’altres llibres, com Còctel de l’avi, Bufa el vent o Estones amb el meu silenci.

LA PREGUNTA

Què creu que passarà si torna Puigdemont?

En aquesta enquesta han votat 331 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't