“No m’han fet cap regal”

Tot i que ha aconseguit la dació en pagament i un lloguer social per un pis durant 10 anys, la Paqui, veïna de Canovelles, considera que no li han fet “cap regal”.

El 9 Nou
11/06/2014

Tenia un deute de 130.000 euros per una casa del carrer Diagonal, al centre de Canovelles, que va comprar i va arreglar. Quan es va separar, van començar els problemes per poder fer front a la hipoteca. “Cobro 800 euros i en pago 600 d’hipoteca”, explica.

Durant tres anys, va seguir pagant. “Treballava matí, tarda i nit i els caps de setmana”. Finalment, però, va decidir deixar de fer-ho.
Havia signat amb l’antiga Caja Sol, que va incorporar-se a Banca Cívica i que finalment va quedar-se La Caixa. En un principi, l’entitat financera li “donava allargues” quan ella reclamava una dació i demanava poder quedar-se a casa seva amb un lloguer social. Finalment, ha pactat la dació i un lloguer social per a 10 anys per un pis –molt més petit que casa seva– però també al centre de Canovelles. Pagarà 100 euros al mes els primers dos anys. Per a la resta, la quota serà de 240 euros. Aquesta afectada destaca l’ajut de la PAH: “Són gent meravellosa”.

LA PREGUNTA

Creieu que és cert que la gent va als supermercats a una hora concreta per lligar?

En aquesta enquesta han votat 142 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't