Caldes confeccionarà 25 catifes florals per Corpus

Caldes celebrarà aquest diumenge la festa del Corpus amb la confecció de 25 catifes pel nucli antic de la vila a càrrec de diferents entitats i col·lectius.

El 9 Nou
21/06/2014

La confecció començarà a les 7 del matí, i a 2/4 de 12 del migdia es farà una visita a les catifes i la deliberació del jurat. L’entrega de premis es farà a 2/4 de 2 del migdia, mentre que a les 5 es farà la tradicional processó pel nucli antic. La festa acabarà a 2/4 de 8 del vespre amb una ballada de gegants i capgrossos. Els actes de Caldesflor ja van començar dijous amb el Concurs d’Aparodisme i Decoració Interior, i divendres amb el XIV Concurs Popular de Roses de Jardí i dels Rams de Fulles i de Flors del Bosc. El nucli antic també acollirà una exposició de roses, de rams de flors del bosc i de cireres.

D’altra banda, les parròquies de Santa Eulàlia de Corró d’Avall i de Sant Mamet de Corró d’Amunt celebraran Corpus aquest diumenge amb la confecció de catifes, misses i processons. Els carrers del nucli antic de la Roca també s’ompliran de catifes de flors aquest diumenge, en una festa que combina la vessant religiosa amb la popular i l’artística.

LA PREGUNTA

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

En aquesta enquesta han votat 249 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't