Fe Fernández, millor llibretera

Fe Fernández, propietària de la llibreria L’Espolsada de les Franqueses del Vallès, ha estat premiada amb el Memorial Pere Rodeja com a millor llibretera en la divulgació del llibre.

El 9 Nou
25/06/2014

Aquest premi va ser creat fa tres anys pel Gremi de Llibreters en record del llibreter gironí del mateix nom amb l’objectiu de reconèixer la tasca de difusió cultural d’una llibreria i també la d’un escriptor o periodista que hagi destacat pel seu suport al sector. En aquesta categoria, el guardonat d’enguany ha estat Bernat Puigtobella, editor del diari cultural digital Núvol. La llibretera recollirà el premi el 30 de juny a Girona, ciutat natal de Pere Rodeja, “un exemple de llibreter i divulgador cultural”.

Fernández està molt emocionada i considera que és un honor rebre aquest guardó. “Guanyar un premi al qual no et presentes, sempre fa molta il·lusió. No t’ho esperes per res i, per tant, resulta molt més gratificant”. La llibretera de les Franqueses també ressalta el fet que siguin els mateixos companys d’ofici els que li reconeguin la tasca, i dóna les gràcies a lectors, clients i amics. “Sense vosaltres això no hauria estat possible. Gràcies per creure en el meu somni, per estar amatents a les propostes de L’Espolsada i per deixar-vos encomanar de la meva passió llibretesca”.

En les dues edicions anteriors, els guanyadors van ser la llibreria L’Altell de Banyoles i el periodista i escriptor Josep Maria Fonalleras, i la llibreria Viladrich de Tortosa i el periodista cultural Jordi Nopca, del diari Ara.

Fernández va començar l’aventura de L’Espolsada ara fa set anys. Aquest no és el primer reconeixement que rep en forma de premi. Fa dos anys i mig, quan en feia cinc que havia obert l’establiment, va guanyar el premi Memorial Ferran Lara, que atorga cada any la Cambra del Llibre de Catalunya per distingir un emprenedor jove del sector del llibre.

AMB EL 9 NOU D’AQUEST DILLUNS ENTREVISTA A FE FERNÁNDEZ

LA PREGUNTA

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?

En aquesta enquesta han votat 880 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't